.«Αγκάθι» τα εργασιακά - «Γέφυρες» απο Τόμσεν


Νέο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά, καθώς ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα και η τρίτη συνάντηση κυβέρνησης - τρόικας στο Υπουργείο Οικονομικών. «Συμφωνήσαμε στα περισσότερα ζητήματα, πολιτικής και σημειώσαμε σημαντική πρόοδο. 
Για τα λίγα που απομένουν θα καταλήξουμε σύντομα», τόνισε μετά τις συναντήσεις της τρόικας με τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Πωλ Τόμσεν. 
 Ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, παραδέχθηκε ότι δεν επετεύχθη σύγκλιση απόψεων, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση κινείται με ρεαλισμό μακριά από ιδεοληψίες. 
Ο κ. Βρούτσης προανήγγειλε την ανάληψη πρωτοβουλιών από αύριο χωρίς ωστόσο να εισέλθει σε λεπτομέρειες, ενώ το κλιμάκιο των επικεφαλής των δανειστών αναμένεται να αναχωρήσει αύριο και θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να υπάρξει νέος γύρος συναντήσεων. 
Νωρίτερα, o Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι «οι αξιώσεις της τρόικας υπερβαίνουν τις αντοχές της κοινωνίας», μετά το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, προειδοποιώντας ότι η Δημοκρατική Αριστερά δεν πρόκειται να ψηφίσει στη Βουλή τα μέτρα που ζητούν οι δανειστές σε σχέση με τις εργασιακές σχέσεις και τα εργασιακά δικαιώματα. 
«Περαιτέρω παρεμβάσεις στα εργασιακά δεν βοηθούν. Τον Φεβρουάριο με τα μέτρα που ελήφθησαν φτάσαμε στο ακραίο σημείο», τόνισε απο την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. 
«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Το χρονοδιάγραμμα είναι ένα, δόση το Νοέμβρη», τόνισε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος της σύσκεψης των κυβερνητικών εταίρων, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης.
«Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να υπάρξει σύγκλιση με την τρόικα», τόνισε ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει εμπλοκή».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.