.Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση


Δριμεία κριτική στην Κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι «όχι από στρατηγική αλλά από φόβο ανέχεται τη μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία χρέους και οικονομικό προτεκτοράτο της Γερμανίας», άσκησε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 
«Η χώρα βρίσκεται σε τραγικό αδιέξοδο και αυτό αντανακλάται τους τριγμούς και κλυδωνισμούς που υφίσταται αυτή την ώρα η Κυβέρνηση», ανέφερε ο κ. Τσίπρας και με σκωπτική διάθεση διερωτήθηκε «αν ο πρωθυπουργός ξέχασε τα περί επαναδιαπραγμάτευσης, ο κ. Κουβέλης τα περί απαγκίστρωσης και ο κύριος Βενιζέλος τις δυνατότητες που έχουμε να δούμε το μνημόνιο».
 Απάντηση Κεδίκογλου
«Ο κ. Τσίπρας επικαλείται το ιστορικό «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού για να δικαιολογήσει τα δικά του ΟΧΙ. Το ΟΧΙ στην Ευρώπη, το ΟΧΙ στο ευρώ και το ΟΧΙ στην ενότητα του Ελληνικού λαού. Το ΟΧΙ σε όλα!», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι το ΟΧΙ του κ. Τσίπρα είναι ΝΑΙ στην απομόνωση της Ελλάδας, στην εξαθλίωση στην οποία θα οδηγούσε η Πολιτική του και στη διχόνοια, που πάντα υπήρξε καταστροφική για τον Ελληνισμό.
«Επί μήνες τώρα αντιστεκόμαστε στην κακή μοίρα που είχαν προετοιμάσει για την Ελλάδα: να τη βγάλουν από την ευρωζώνη!
Ο κ. Τσίπρας έχει ως πολιτική του να υποταχθούμε στη μοίρα αυτή. Ο Ελληνικός λαός δεν θα του κάνει το χατίρι...», πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.