.Πουπάκης εναντίον Βρούτση


Αντιδράσεις στη ΝΔ εξακολουθούν να προκαλούν τα σενάρια για αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, με αφορμή και το γνωστό mail της τρόικας.
Για τριτοκοσμικές απαιτήσεις της τρόικας, για την ισοπέδωση των εναπομεινάντων εργασιακών δικαιωμάτων στον ιδιωτικό τομέα, έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, και πρώην Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, Κώστας Πουπάκης.
Άφησε εμμέσως αιχμές σε βάρος και του αρμόδιου Υπουργού, Γιάννη Βρούτση κάνοντας λόγο για κυβερνητικούς παράγοντες που καυχώνται με αλαζονική συμπεριφορά ότι «φιλελευθεροποίησαν το εργασιακό καθεστώς στην Ελλάδα από την πρακτική του σοβιέτ που υπήρχε».
Ο κύριος Πουπάκης πήρε αποστάσεις από τη διαγραφή Κιουτσούκη, λέγοντας ότι τα συνδικάτα πρέπει να έχουν διακριτό ρόλο από την εκτελεστική εξουσία.
«Οι συνοπτικές διαδικασίες διαγραφής μου, των οποίων τη νομιμότητα αμφισβητώ δείχνουν πως αντιλαμβάνονται κάποιοι τη δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου και τον πλουραλισμό των απόψεων» δήλωσε ο πρόεδρος τη ΔΑΚΕ, Νίκος Κιουτσούκης, σχολιάζοντας τη διαγραφή του από τη ΝΔ.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.