.«Η κατάσταση θα χειροτερέψει»


Τον φόβο ότι η κατάσταση στην Ελλάδα θα χειροτερέψει και άλλο εξέφρασε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ και πρόσθεσε ότι το εργατικό-λαϊκό κίνημα πρέπει να συγκεντρώσει δυνάμεις ώστε να την αντιπαλέψει.

Ερωτηθείσα αν ορισμένες μορφές αγώνα «όπως κλείσιμο λιμανιών κλ.π.» έχουν απομακρύνει κόσμο, η κ. Παπαρήγα είπε ότι «δεν αναγορεύουμε "στο Α και το Ω" ορισμένες μορφές πάλης, ωστόσο όσο οξύνονται τα προβλήματα, αντίστοιχες πρέπει να είναι και οι μορφές πάλης».

Η κ. Παπαρήγα τόνισε, ταυτόχρονα, ότι «οι μορφές πάλης από μόνες τους δεν προσφέρουν τίποτα, και το ζήτημα είναι στο περιεχόμενο και την κατεύθυνση της πάλης», 

ενώ πρόσθεσε ότι «αυτή τη στιγμή, κάθε γειτονιά και κάθε χώρος δουλειάς, πρέπει να γίνει χώρος συγκέντρωσης δυνάμεων και ανταλλαγής απόψεων με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη λαϊκή συμμετοχή».

Σχετικά με τις προτάσεις του Μάριο Ντράγκι ανέφερε ότι «και αυτή η πρόταση μορφή δανείου είναι, ενώ θα ωφεληθεί και η ΕΚΤ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμήθηκε τώρα την Αργεντινή, ώστε "αν σκάσει στα χέρια του" η έξοδος από το ευρώ να την "ντύσει" με αριστερό προφίλ», πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.