.«Δεν πήρα μίζες, μου την έστησαν ο Παπανδρέου και η ΝΔ»


Σε σκευωρία με στόχο την πολιτική του εξόντωση αποδίδει ο Άκης Τσοχατζόπουλος τις εναντίον του κατηγορίες και υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα στοχοποίησης από τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και από τη ΝΔ, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, όπως λέει, και τη συγκάλυψη ευθύνης άλλων… 

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Επίκαιρα» που κυκλοφορεί σήμερα, ισχυρίζεται ότι δεν πήρε μίζες και πως με τις πράξεις του δεν έβλαψε οικονομικά και επιχειρησιακά τις Ένοπλες Δυνάμεις και αποδίδει αυτή τη μομφή στους διαδόχους του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Σχετικά με το μαύρο χρήμα, όπως αναφέρει στη συνέντευξή του στο περιοδικό, «δεν αποκλείει» να έχουν δοθεί «επιχορηγήσεις» σε κόμματα «από διάφορους κύκλους» για τις «προεκλογικές τους ανάγκες».

Αφήνει αιχμές για το χειρισμό της υπόθεσής του από τη Δικαιοσύνη, για την οποία ο δικηγόρος του, κ. Παγορόπουλος, δηλώνει ότι «στη χώρα μας είναι αναμφίβολα ανεξάρτητη, πρέπει, όμως, να φαίνεται και τέτοια…».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος ζητά μετ’ επιτάσεως την αποφυλάκιση της συζύγου και της κόρης του, ενώ επιμένει στην κλήτευση των τότε μελών του ΚΥΣΕΑ για να καταθέσουν. 

Η ετυμηγορία, βέβαια, ανήκει στην Δικαιοσύνη, η οποία διερευνά την υπόθεση, διαβάζοντας, όμως, κανείς τη συνέντευξή του στα «Επίκαιρα», μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για το κατά πόσο είναι πειστικός με όσα λέει, με όσα αποφεύγει να πει και, κυρίως, με όσα υπονοεί.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.