.Κάποιος να τους μαζέψει

Είχαμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω μια μικρή χαραμάδα ελπίδας ότι αυτό το κράτος λειτουργεί. Ότι κάποιοι κρατικοί υπάλληλοι, κάποιοι δικαστές είναι πραγματικοί Έλληνες, σοβαροί, νοήμονες, με στοιχειώδη παιδεία για να καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο. Ότι η χώρα βάλλεται από ανεγκέφαλους, από γελοία ανθρωπάκια του διαδικτύου κι όχι μόνο.
Από καραγκιόζηδες που παίρνουν ένα πληκτρολόγιο και το μετατρέπουν σε 45άρι ή σε βόμβα. Που γράφουν ό,τι τους καπνίσει χωρίς να υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους τραβήξει το αυτί.
Η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Λ. Παπαδήμου ίσως αποδειχθεί κομβική για τη χώρα. Όχι για το πρόσωπο, θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε που γίνεται στόχος μπαχαλάκηδων της τρομοκρατίας. Αν και πολύ φοβούμαστε ότι αν δεν ήταν ο Παπαδήμος το θύμα και ήταν κάποιος… αριστερός τώρα θα είχε καεί η Αθήνα.
Όμως, η ρητορική του μίσους, αυτή η τεράστια απειλή για τη χώρα που έχει ξεκινήσει κατά κύριο λόγο στα χρόνια των μνημονίων με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, των ψεκασμένων των ΑΝΕΛ, κάποιων βλακών που καμώνονται ότι είναι πατριώτες, των νεοναζί και των ακροαριστερών ή των αναρχικών. Όλοι αυτοί που φτιάχνουν θεωρίες συνωμοσίας, που στοχοποιούν ανθρώπους, που δεν είναι ικανοί να καταλάβουν ούτε πόσο κάνει ένα κι ένα. Και χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, τα social media για να βγάλουν τη χολή τους, για να αποδείξουν πόσο καραγκιόζηδες είναι. Τα τελευταία 24ωρα γίναμε μάρτυρες της πιο μεγάλης αθλιότητας που υπήρξε ποτέ. Χολερικά σχόλια, μηνύματα και κατάρες κατά του Παπαδήμου, κατά οικονομικών και πολιτικών παραγόντων.
 Αναπαράχθηκαν άνετα, κανείς δεν βρέθηκε να τους σταματήσει και το φαινόμενο πήρε διαστάσεις. «Καλά του κάνανε, έπρεπε να τον σκοτώσουν» είναι ορισμένα από τα μηνύματα που εστάλησαν. Αλλά δεν σταμάτησαν εκεί. Απειλούν τους πάντες ή εύχονται να ρίξουν κι άλλες βόμβες οι τρομοκράτες. Αυτά τα θρασύδειλα, βλακώδη ανθρωπάκια που διχάζουν τον ελληνικό λαό, το παίζουν προοδευτικοί αλλά είναι οι χειρότεροι φασίστες. Χειρότεροι κι από τους Χρυσαυγίτες που τουλάχιστον έχουν την τόλμη ή την άγνοια να δείχνουν ποιοι είναι.
Ένας τέτοιος... αφελής έβαλε τις βάσεις για να σταματήσει αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο. Ο λόγος για τον γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων που υποτίθεται ότι «η δημοσίευση είναι η ψυχή της δημοκρατίας». Ο Γιώργος Φιλιππάκης δημοσίευσε ανάρτηση με την οποία εύχεται ουσιαστικά να βάλουν βόμβα και στον Στουρνάρα. Και χαίρεται για το τι έπαθε ο Παπαδήμος ενώ στοχοποιεί και τον Σαμαρά. Γράφει: «Από τις 6 χτες το απόγευμα που ο Λουκάς Παπαδήμος τραυματίσθηκε από την αυτοσχέδια βόμβα μέσα στο αυτοκίνητό του έσπαγα το κεφάλι μου από που ερχόταν και που πήγαινε ο υπαλληλάκος αυτός της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας .
 Την απάντηση την έδωσε ποιός νομίζετε? Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς. Με ποιό τρόπο? Ο Σαμαράς τηλεφώνησε στο άλλο ξεπουλημένο τομάρι τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί κάτι προφανώς υποψιαζόταν. Και βέβαια ο Στουρνάρας του είπε την είδηση. Νωρίτερα Στουρνάρας και Παπαδήμος είχαν μυστική συνάντηση άγνωστο πού και φυσικά κανείς δεν γνωρίζει τί συζήτησαν αλλά και πού συναντήθηκαν .
 Και οι δύο ξεπουλημένοι υπάλληλοι των Τραπεζών ντόπιων και ξένων είναι τόσο ανακατεμένοι στο ξεπούλημα της χώρας αλλά και του εθνικού πλούτου και κυρίως ευθύνονται για το κατάντημα και την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Ο Παπαδήμος σήμερα είναι πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ενός θεσμού που βρωμάει από απόσταση ενώ ο Στουρνάρας παίζει το ρόλο του Κεντρικού Τραπεζίτη για λογαριασμό Σόιμπλε και λοιπόν καθαρμάτων στην Ευρώπη . Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».
Αυτός ο τύπος λοιπόν είναι δημοσιογράφος, συνδικαλιστής και πρώην υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ και τολμά να γράφει αυτά που γράφει. Όπως και πολλοί άλλοι που έστειλαν μήνυμα στον διοικητή της ΤτΕ αλλά και σε πολιτικούς «έρχεται η σειρά σου. Θα σκάσει και σε σένα βόμβα». Αν αυτό δεν είναι απειλή, αν δεν είναι η διοχέτευση της μισαλλοδοξίας τους και ταυτόχρονα προτροπή για εγκληματικές ενέργειες, τότε τι είναι. Επόμενο ήταν ο εισαγγελέας να ζητήσει έρευνα και πιθανότατα να ασκήσει δίωξη τόσο στον «δημοσιογράφο» όσο και σε όλους εκείνους που έγραψαν μηνύματα μίσους.

Κάποτε πρέπει να σταματήσει το παραμύθι του διαδικτύου. Επειδή η ενημέρωση είναι τζάμπα και ο καθένας μπαίνει και γράφει ό,τι θέλει δεν μπορεί και να απειλεί ζωές. Κάποτε πρέπει να τους μαζέψουν διότι είναι επικίνδυνοι. Αν ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του ή την τρέλα απειλώντας ζωές θα πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες. Όπως και εκείνοι που απειλούν με έμμεσο τρόπο, όπως κακή ώρα ο «δημοσιογράφος» που τα έβαλε με το Antinews αφήνοντας υπόνοιες για τις θέσεις μας επειδή προβλέψαμε τρομοκρατικό χτύπημα, όταν όλο το πολιτικό κλίμα και η κοινωνική κατάσταση δείχνει ότι οι τρομοκράτες θα επανεργοποιούνταν. Επιτέλους, κάποιος πρέπει να τους μαζέψει.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.