.Αλέξη, στο καλό!!!

Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν στο Μέγαρο Μαξίμου το πρωί της Τρίτης. Ευτυχώς ήταν πρωί και δεν είχαμε δράματα, να δούμε να τρεκλίζουν τα μέλη του «πρωινού καφέ» που έγινε στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο Πρωθυπουργός, παρουσία του Δημήτρη Τζανακόπουλου, του Νίκου Παππά, της Όλγας Γεροβασίλη, του Αλέκου Φλαμπουράρη, του Άγγελου Τζέκερη, του Θόδωρου Μιχόπουλου, κ.α. μόνο που δεν πανηγύριζε για την απόφαση του Eurogroup.
«Το περάσαμε και αυτό το εμπόδιο. Πήραμε παράταση για κανά χρόνο» φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι συμφώνησαν ότι τα καταφέρανε περίφημα και ας μην έβαλε ο πρωθυπουργός γραβάτα, αφού λύση για το χρέος δεν πήρε, όσο και εάν παρουσιάζεται ως επιτυχία η απόφαση του Eurogroup.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει σχέδιο να μεταδοθεί ότι στον πρωινό καφέ υπήρξε ικανοποίηση για την απόφαση των υπουργών της ευρωζώνης, ώστε να εμφανιστεί ως επιτυχία της ελληνικής κυβέρνησης και παράλληλα την ίδια στιγμή αποφασίστηκε να σηκώσει τους τόνους στο μπρίφινγκ ο Δ. Τζανακόπουλος στη λογική ότι η Ελλάδα δεν δέχεται άλλα μέτρα από το 2018 και μετά!

Τι εξυπηρετεί όλο αυτό το σενάριο; Τον εκλογικό σχεδιασμό του Πρωθυπουργού λένε έμπειροι αναλυτές που βλέπουν τον Αλ. Τσίπρα να ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο…

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.