.Θεατρινισμοί Καμμένου στο Καστελλόριζο

Με πρωτοβουλία του Π. Καμμένου ζητήθηκε η σύγκληση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων στο Καστελλόριζο.
Διερωτώμεθα τι εξυπηρετεί στην παρούσα φάση η συγκεκριμένη τοποθεσία δεδομένου ότι δεν καλύπτει κάποια δραστηριότητα της επιτροπής ή κάποια άλλη εθνική σκοπιμότητα. Αντιθέτως ο ανεδαφικός αυτός προγραμματισμός μπορεί να αποτελέσει έμμεση πρόκληση για έναρξη περαιτέρω κλιμάκωσης των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων των Τούρκων στην περιοχή καθώς και της επιθετικής ρητορικής του Ερντογάν.
Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι οι ενημερώσεις αυτές λαμβάνουν χώρο σε υψηλής ασφαλείας και κατάλληλα προετοιμασμένους χώρους, που σημαίνει ότι στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να συμβεί οποιοδήποτε ανεπιθύμητο περιστατικό ή προβοκάτσια σε βάρος των συμμετεχόντων και της εθνικής ασφαλείας.
Επίσης, απαιτείται αυξημένο κόστος για τις μετακινήσεις της επιτροπής με αεροσκάφη, ελικόπτερα και πλοία, ενώ υπάρχει και σημαντική πιθανότητα παρενοχλήσεων και προκλήσεων από τους Τούρκους.
Οι συσκέψεις της επιτροπής είναι ιδιαίτερα σημαντικές και με εθνική σκοπιμότητα αλλά όχι στην συγκεκριμένη περιοχή, η οποία άλλωστε δεν είναι αμφισβητούμενη.
Είναι προφανές, ότι η αποτρεπτική ισχύς της χώρας δεν εξασφαλίζεται καθιστώντας την επιτροπή της Βουλής «πλανόδιο θίασο» με άγνωστο σενάριο και ακροατήριο, αλλά έχοντας στα σύνορα της χώρας ισχυρές, κατάλληλα εκπαιδευμένες, εξοπλισμένες και με υψηλό ηθικό Ένοπλες Δυνάμεις.
Τέτοιοι θεατρινισμοί και λεονταρισμοί μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν σε φίλους και εχθρούς και σίγουρα δεν εκπέμπεται το μήνυμα που υποτίθεται ότι θέλει να στείλει ο Μέγας... πολιτικός και... Στρατάρχης, ο συνεταίρος του αριστερο - δεξιού θιάσου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Καμμένος.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι με την ενέργεια αυτή εξυπηρετείται μόνο η προβολή του Π. Καμμένου. Μάλλον ο ακομβίωτος Στρατάρχης ζήλεψε τις δόξες του Αλέξη Τσιπ...ρανίστα στην Κούβα και είπε κι αυτός να στήσει μια φιέστα για λόγους καθαρά εσωτερικής κομματικής κατανάλωσης και σε καμία περίπτωση με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Όλοι οι σώφρονες πολίτες αυτής της χώρας με ανησυχία παρακολουθούν τις ημέρες και τα έργα αυτής της επικίνδυνης πλέον κυβέρνησης και αναμένουν την δυναμική αντεπίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να τους δώσει να καταλάβουν ότι τέλειωσε ο χρόνος τους πριν συμβούν τα χειρότερα και μη αναστρέψιμα για τη χώρα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.