.Να παραιτηθούν οι σαλτιμπάγκοι

Τα όσα συμβαίνουν με το λιμάνι του Πειραιά είναι χαρακτηριστικά της ανικανότητας, της ανοησίας και της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης. Είναι επίσης και η απόδειξη της τεράστιας κωλοτούμπας που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, υφαρπάζοντας την ψήφο του με διαφορετικό πρόγραμμα και εφαρμόζοντας εντελώς διαφορετικά από αυτά που είχε πει.
Λέει η Νέα Δημοκρατία να παραιτηθεί ο Δρίτσας. Μα γιατί να παραιτηθεί ο άντρας της κυρά Τασίας; Τα ίδια δεν έλεγε και πριν από μήνες; Αν είναι να παραιτηθεί ας βρει το φιλότιμο να το πράξει επειδή δεν συμφωνεί με την κυβερνητική πολιτική, όχι για τις απόψεις του.
Ο Δρίτσας ή ο κολοσσός της πολιτικής, πρώην Πασόκος Χρ. Σπίρτζης, που επίσης διαφώνησε με την πώληση του ΟΛΠ, θα έπρεπε να έχουν την ελάχιστη ευθιξία να μην κάθονται πλέον στα ίδια υπουργικά έδρανα με τους υπολοίπους. Με τι μούτρα δηλαδή θα πάνε στη Βουλή για να κυρώσουν τη συμφωνία; 

Πώς θα πάνε στο ίδιο υπουργικό συμβούλιο με τον Δραγασάκη που έβγαζε πανηγυρικούς στο Ζάππειο; Με τι μούτρα θα βγουν να διεκδικήσουν ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού αν διαφωνούν και δεν παραιτούνται, όχι για τις ιδέες τους αλλά γιατί η κυβέρνηση που υπηρετούν τους έχει αδειάσει τόσο πολύ και τόσο εύκολα;
Βγήκε ο Δρίτσας, επικεφαλής της παράταξης «το λιμάνι της αγωνίας» και κατακεραύνωσε το ΤΑΙΠΕΔ, επικεφαλής του οποίου είναι ο Πιτσιόρλας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και με εξαιρετικές σχέσεις με το Μαξίμου.
Ο Σπίρτζης ξίνισε τα μούτρα του και είπε «πονάω αλλά υπογράφω». Ο Δρίτσας αφού πέρασε γενεές δεκατέσσερις τον Τσίπρα και την παρέα του είπε ότι παραποίησαν τα λόγια του ενώ κάποια βουλευτής Καρακώστα, έριξε λίγα δάκρυα για το «λιμάνι που ξεπουλιέται».
Δεν είναι λοιπόν αίτημα να παραιτηθούν όλοι αυτοί που σήμερα διαφωνούν με τις ιδιωτικοποιήσεις και παραμένουν στις θέσεις τους μη χάσουν το μπικικίνι και την εξουσία. Θα κριθούν σύντομα για την ξεδιάντροπη στάση τους. Αυτοί που πρέπει να παραιτηθούν είναι οι απίθανοι σαλτιμπάγκοι του Μαξίμου που κάνουν ότι κυβερνούν. 

Οι Τσίπρες, Παππάδες, Δραγασάκηδες και λοιποί «αριστεροί» που διέλυσαν την οικονομία με τις εμμονές τους και τώρα κάνουν αυτά που ήθελε να κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση. Αν άφηναν τον Σαμαρά να ολοκληρώσει τις ιδιωτικοποιήσεις για τις οποίες τώρα κάνουν φιέστα, αν τον άφηναν να πάρει μέτρα που παίρνουν αυτοί δύο και τρεις φορές πιο σκληρά και λένε «κερδάμε Έλληνες στο φορολογικό και το ασφαλιστικό», ίσως η Ελλάδα να μην είχε φτάσει στην κατάσταση που βρίσκεται.

Να παραιτηθούν, λοιπόν, οι σαλτιμπάγκοι της Αριστεράς, οι χαμαιλέοντες του ΣΥΡΙΖΑ και οι γυμνοσάλιαγκες της κυβέρνησης που δεν έχουν τσίπα μέσα τους.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.