.«Αστική, με αριστερό φιλολαϊκό περιτύλιγμα» χαρακτήρισε την κυβέρνηση ο Δημ. Κουτσούμπας

«Θεωρούμε ότι η σκληρή κριτική απέναντι σε κάθε εξουσία, ιδιαίτερα σε μια κυβέρνηση που εκτιμάμε -και γι' αυτό κρινόμαστε- ότι είναι επίσης μια αστική κυβέρνηση, αντεργατική κυβέρνηση, η οποία έχει αριστερό, φιλολαϊκό περιτύλιγμα, θα κάνει και νέες δεσμεύσεις, νέες συμφωνίες, νέα μνημόνια όπως κι αν ονομαστούν, θα πρέπει να είναι και αντικειμενική. Και κριτική στάση να κρατάμε και να κάνουμε σκληρή κριτική» ανέφερε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε σημερινή του συνέντευξη στον ρ/σ Alpha.

Ερωτηθείς αν υπάρχει ανάγκη το ΚΚΕ να εκσυγχρονίσει τον λόγο του, είπε ότι αυτό προσπαθεί να κάνει καθημερινά το κόμμα, τονίζοντας ότι «για εμάς εκσυγχρονισμός - ανανέωση είναι να ανταποκρίνεσαι κάθε φορά απέναντι στα συγκεκριμένα δεδομένα που φέρνει η ίδια η εξέλιξη της κοινωνίας, η οποία ποτέ δεν είναι στάσιμη». 

Αναφορικά με το αν το ΚΚΕ δεν βλέπει καμία αλλαγή στην ακολουθούμενη μετά την 25η Ιανουαρίου πολιτική, είπε ότι «έχουμε μια νέα κυβέρνηση η οποία προσπαθεί να δώσει ένα αριστερό φιλολαϊκό περιτύλιγμα, για να μπορέσει να περάσει αυτά τα μέτρα, όμως αυτά τα μέτρα είναι δεσμεύσεις που δεν είναι για το συμφέρον του ελληνικού λαού»

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.