.Σκότωσε άστεγη για να δηλώσει την πίστη του στον Σατανά και ετοιμαζόταν για νέα «θυσία» στις 21 Ιουνίου

Θύμα σατανιστικής τελετής, ήταν η 41χρονη άστεγη, που είχε βρεθεί δολοφονημένη με φρικτό τρόπο το Πάσχα στη Γλυφάδα, ενώ ετοιμαζόταν και άλλη δολοφονία για τις 21 Ιουνίου 2014, αλλά απετράπη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν χθες το μεσημέρι τον δράστη, στην Γλυφάδα.

Ανακοινώσεις για την ανατριχιαστική υπόθεση έγιναν σήμερα από την ΕΛΑΣ, μετά την εξιχνίασή της από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, οι αξιωματικοί του οποίου από την αρχή είχαν την υπόνοια ότι επρόκειτο για έγκλημα χωρίς εμφανές κίνητρο και παρέπεμπε σε άτομο με θρησκευτικές ιδιαιτερότητες ή διαταραγμένη προσωπικότητα, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά.

Ως δράστης συνελήφθη 21χρονος, ο οποίος ομολογησε με κάθε λεπτομέρεια την αποτρόπαιη πράξη του.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον παγιδεύσουν, παρακολουθώντας, εκτός των άλλων, και το διαδίκτυο και ειδικότερα το facebook, όπου εντόπισαν συνομιλίες του νεαρού, ο οποίος «διαφήμιζε» την προσήλωσή του στον Σατανά και ανέφερε στοιχεία για το έγκλημα. 

Ο νεαρός, ο οποίος ασπάστηκε τον σατανισμό στα 13 του χρόνια, διαβάζοντας σχετικά βιβλία, όπως είπε στους αστυνομικούς, σκότωσε την γυναίκα λιώνοντας το κεφάλι της με μια πέτρα, το βράδυ της Ανάστασης, στο πλαίσιο συγκεκριμένης τελετουργίας, για να δηλώσει την υποταγή του στον Σατανά, ενώ το ίδιο θα έκανε και στις 21 Ιουνίου, που είναι το θερινό ηλιοστάσιο και συμπίπτει με άλλη τελετουργία των σατανιστών.

Περιγράφοντας το έγκλημα, που διέπραξε, άφησε άναυδους τους αστυνομικούς που του έπαιρναν κατάθεση. Όπως είπε, πλησίασε στο παγκάκι, που κοιμόταν η άστεγη, έκοψε το χέρι του και με το αίμα του και έγραψε με αυτό πάνω της τον αριθμό «666», το σύμβολο του σταυρού και ένα ακόμα σατανιστικό σχήμα. Ακολούθως τη σκότωσε στον ύπνο της με μια πέτρα.

Κατά τη σύλληψη του δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων.

Ο 21χρονος με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.