.Συγκροτείται Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης

Για την απόφαση της κυβέρνησης να συγκροτήσει Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης, το οποίο θα παρακολουθεί σε καθημερινή βάση το θέμα της αντιμετώπισης της ανεργίας, που αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης και της κοινωνίας, μίλησε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους  ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο σχετικά με την ελληνική προεδρία και τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ξεπεράσει την κρίση, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η έναρξη της ελληνικής προεδρίας προκάλεσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα διεθνή ΜΜΕ και ότι αυτό είναι καλό «γιατί μπορούμε να περάσουμε τα μηνύματα μας και να δείξουμε την πραγματική εικόνα της χώρας».

Ασκώντας κριτική εμμέσως πλην σαφώς στην αντιπολίτευση, ανέφερε ότι «δυστυχώς υπάρχει "πέμπτη φάλαγγα", υπάρχουν κάποιοι που για λόγους είτε ανοησίας είτε μικροκομματικής λογικής χαίρονται όταν κάποιοι αναπαράγουν αρνητικά στερεότυπα και όταν κάποιοι επιχειρούν να μας απαντήσουν γιατί δεν θέλουν να πειστούν ότι η Ελλάδα βγαίνει από το μνημόνιο και την κρίση».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.