.Περαιτέρω βοήθεια για την Ελλάδα αλλά και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, ζητεί ο Μοσκοβισί

 «H Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει επίγνωση των προσπαθειών και των αλλαγών που σημειώθηκαν στην Ελλάδα από τον ελληνικό λαό και προσβλέπουμε σε καλή συμφωνία προκειμένου να μειώσει το έλλειμμά της η Ελλάδα, να υπάρξει προώθηση των μεταρρυθμίσεων για να ισχυροποιηθεί η οικονομία». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Όπως τόνισε ο κοινοτικός επίτροπος, εδώ και βδομάδες ο ίδιος βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τις ελληνικές Αρχές επισημαίνοντας πως υπάρχει πρόοδος αλλά υπάρχουν και βήματα που πρέπει ακόμη να γίνουν. 

Ο Π. Μοσκοβισί τόνισε ακόμη: «Θέλουμε να κατευθυνθούμε προς την έξοδο της Ελλάδας από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και στο πλαίσιο αυτό η Κομισιόν κινητοποιείται με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία της». Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει σήμερα απόφαση για την παράταση του ελληνικού προγράμματος, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι θα γίνουν βήματα προόδου.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.