.ΔΝΤ: Συζητάμε για την επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα

«Δεν έχω ημερομηνία επιστροφής αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Γουίλιαμ Μάρεϊ, απαντώντας σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει η αποστολή της τρόικας στην Αθήνα, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Ταμείου, στην Ουάσιγκτον.

Στο ερώτημα, αν μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς «ολοκληρωθεί η αξιολόγηση» ανέφερε ότι «σε αυτό το σημείο, συζητάμε με τις ελληνικές αρχές το τι χρειαζόμαστε προκειμένου να επιστρέψει η αποστολή στην Αθήνα. Αυτό θα καθορίσει το χρονοδιάγραμμα».

Πρόσθεσε δε ότι «έχει ήδη γίνει προεργασία» και ότι στις αρχές Οκτωβρίου, αποστολή του ΔΝΤ είχε μεταβεί στην Αθήνα και συζήτησε θέματα, στο πλαίσιο της έκτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, ενώ σε άλλο σημείο της αναφοράς του τόνισε ότι «επικεντρωνόμαστε στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της αξιολόγησης».

Ο κ. Μάρεϊ έκανε αναφορά και στη συνάντηση που είχε στην Ουάσιγκτον η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, με τις ελληνικές αρχές, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του Ταμείου, τον Οκτώβριο.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.