.Δεν θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που στενεύει

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ο κορμός της ΕΛΙΑΣ, δεν θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ που στενεύει, το θέλουμε πλειοψηφικό, έτσι όπως το ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.
Επέμεινε πως είναι βλαπτική οποιαδήποτε διαίρεση των στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε συνεπείς και αμφίθυμους, σε μεταρρυθμιστές και λαικιστές, διαίρεση που τροφοδοτεί - όπως είπε - τη δημαγωγία της ετερόκλιτης αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης.
«Κεντροαριστερά δεν είναι παραγοντισμός, κοινωνισμός και αυτοαναφορική γενικολογία», σημείωσε ο κύριος Βενιζέλος, και επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ και όλους όσοι θέλουν να μετέχουν στο διάλογο για την κεντροαριστερά, χωρίς αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς.
Προανήγγειλε δε, ότι με αφορμή τον εορτασμό της επετείου ίδρυσης του κόμματος, θα πραγματοποιηθεί εθνική συνδιάσκεψη στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου, όπου θα επανεκτιμηθούν τα έως τότε δεδομένα, και σχετικά με την πορεία της χώρας, αλλά και με τον διάλογο για την κεντροαριστερά.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.