.Ο Κ. Παπούλιας εγκαινίασε την έκθεση για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

«Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης και μεγάλου σεβασμού σε όσους αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν εξορίστηκαν για να αποκατασταθεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα. Τιμάμε σήμερα όλους αυτούς και είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας, σε περιόδους κρίσης η φλόγα της ελευθερίας και των δημοκρατικών θεσμών πρέπει να κυριαρχεί. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκαν για αυτή την έκθεση. Μια θαυμάσια έκθεση» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, εγκαινιάζοντας στη Βουλή την Έκθεση με τίτλο «Η Δημοκρατία δικαίω ουδέποτε κατελύθη, 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

Η έκθεση την οποία προετοίμασαν η Βιβλιοθήκη της Βουλής και το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, υπό την επιστημονική εποπτεία ειδικών επιτροπών, ανοίγει τις πύλες της σήμερα 24 Ιουλίου με τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, βουλευτές κομμάτων και εκπρόσωποι της στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στον ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου ΕΑΤ- ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.