.Τα επόμενα βήματα εξετάζει το ΝΑΤΟ, σχετικά με την ουκρανική κρίση

Τα επόμενα βήματα τα οποία θα πρέπει να πάρει ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (ΝΑΤΟ) σχετικά με την κρίση στην Ουκρανία, αναμένεται να συζητήσουν  σήμερα οι υπουργοί Άμυνας της συμμαχίας. Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν η ενίσχυση της άμυνας στην ανατολική Ευρώπη και η βελτίωση της ικανότητας της συμμαχίας να ανταποκριθεί στις ανορθόδοξες τακτικές που χρησιμοποιεί η Ρωσία στην Ουκρανία, μεταδίδει το πρακτορείο Ρόιτερ.

Τους τελευταίους 3 μήνες, οπότε και ξέσπασε η κρίση στην Ουκρανία, οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ έχουν αποστείλει μαχητικά αεροπλάνα και πλοία, ενώ έχουν εντείνει τα στρατιωτικά γυμνάσια με σκοπό να καθησυχάσει τους ευρωπαίους συμμάχους, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν θορυβηθεί από τις ενέργειες της Ρωσίας. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, οι υπουργοί Άμυνας των 28 χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, θα εξετάσουν τη λήψη βραχυπρόθεσμων μέτρων για την ενίσχυση της άμυνας στην ανατολική Ευρώπη και τους τρόπους αντίδρασης στις τακτικές που χρησιμοποιεί η Ρωσία στην Ουκρανία.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.