.Καταγγελία Παππά για τον «ναζιστή κουμπάρο» του Βορίδη

Στην καταγγελία ότι δεξί χέρι και κουμπάρος του Μάκη Βορίδη είναι ο εθνικιστής Θεοδόσης Αθανασάς που έχει συμμετείχε σε «ναζιστική» γιορτή το 2009, προχώρησε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις άρσεις ασυλίας του ιδίου, καθώς και των Ν. Μιχαλολιάκου και Γ. Λαγού, ο Χ. Παππάς έκανε την καταγγελία, παρουσιάζοντας μάλιστα την κομματική εφημερίδα «Εμπρός», όπου έχουν δημοσιευτεί τα σχετικά στοιχεία.

 Ο κ. Αθανασάς είναι διευθυντής του γραφείου του Μάκη Βορίδη, τόσο κατά την διάρκεια της υπουργίας του όσο και σήμερα που είναι στην θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε επίσης λόγο για «πολλούς Μπαλτάκους στη ΝΔ» και συμπλήρωσε πως και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης του είχε πει παλιότερα πως «προτιμώ ο γιος μου στα 16 να είναι ΧΑ παρά Συριζαίος ή κομμουνιστής».

Για τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, ανέφερε ότι είχε πει για στέλεχος της Χρυσής Αυγής: «Αυτός είναι πολύ καλός, πρέπει να τον πάρουμε μαζί μας».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.