.Την έναρξη παραγωγής του iPhone 6 ζήτησε η Apple

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Pegatron δέχτηκε παραγγελίες από την Apple για να ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone 6. 

Πιο συγκεκριμένα προμηθευτής έχει την ανάθεση αρχικά του 15% όλων των εκδόσεων του επερχόμενου iPhone της Apple.

Η συγκεκριμένη είδηση έρχεται σε πλήρη ταύτιση με ότι είχαμε ακούσει τους προηγούμενους μήνες, ότι δηλαδή η Apple θα μοιράσει την παραγωγή του iPhone 6 ανάμεσα στις Foxconn και Pegatron. Αρχικά οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγω για μια διαδικασία παραγωγής 50-50 αλλά δεν γνωρίζουμε γιατί αυτό μπορεί να άλλαξε.

Συγκεκριμένα λοιπόν όπως αναφέρει και το Macotakara:

«Φήμες από την παραγωγική αλυσίδα της Apple. H εταιρεία θα παρουσιάσει ένα 4.7 ιντσών iPhone το τρίτο τρίμηνο του 2014 και η αγορά είναι πολύ αισιόδοξη για ένα μεγαλύτερο iPhone κάτι το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει ένα τεράστιο κύμα πωλήσεων και ζήτησης της νέας συσκευής. 

Με το σκεπτικό πως η Apple θα διατηρήσει τα iPhone 4S και iPhone 5C στην αγορά, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η Pegatron θα πρέπει να παραδώσει συνολικά 50 εκατομμύρια συσκευές σε σύγκριση με τις 3,5 εκατομμύρια που παρέδωσε πέρυσι, μια σημαντική ανάπτυξη κατά 40%».

Η Apple σε μια προσπάθεια να προσθέσει νέες εταιρείες στην αλυσίδα παραγωγής έχει τα τελευταία χρόνια συνάψει δεσμούς με την Pegatron. To 2013 ήταν ο βασικός προμηθευτής για τα iPhone 5C ενώ κινήθηκε και στην παραγωγή του iPad Mini.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.