.«Ας κυνηγούν άλλοι Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες»

Στην πολυσυζητημένη παρουσίαση του βιβλίου της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Μαριλένας Κοππά, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. 

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσία στην ίδια εκδήλωση και του Γιώργου Παπανδρέου, ο κ. Κουβέλης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Αφήνω άλλους να κουβαλήσουν στο πολιτικό τους μυαλό, Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες». 

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι η κρίση στρατηγικής που έχει η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, την οδηγεί να έχει γίνει συγγενής συντηρητικών πολιτικών και υπερασπίστηκε τις επιλογές της ΔΗΜΑΡ, τονίζοντας ότι βοήθησε με υπευθυνότητα να μη βγει η χώρα από το ευρώ.

«Οι λύσεις στην κρίση δεν είναι ουδέτερες και πολιτικά άχρωμες», υποστήριξε ο κ. Κουβέλης, αναφερόμενος «σε κομιστές του υποτιθέμενου καινούριου», οι οποίοι όμως επιμένουν να μην δίνουν συγκεκριμένες λύσεις. 

«Η Κεντροαριστερά ή θα είναι προοδευτική ή δεν θα υπάρξει. Ούτε ως Κεντροαριστερά γενικών καθηκόντων, ούτε ως υποστηρικτής συντηρητικών επιλογών» κατέληξε.

Η Μαριλένα Κοππά ευχαρίστησε τον Γ. Παπανδρέου, τον Φ. Κουβέλη και τον πρύτανη του Παντείου Γρηγόρη Τσάλτα που παρουσίασαν το βιβλίο σημειώνοντας ότι δίνει μια μάχη για να υπάρχει η προοδευτική κεντροαριστερά, που δεν θα λειτουργεί ως δεκανίκι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα συνομιλεί με όλους και με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Στην παρουσίαση του βιβλίου, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο νυν ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλης, ο Χάρης Παμπούκης και η Άννα Νταλάρα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.