.Νέο σενάριο για την εξαφάνιση του Boeing

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ με την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines ύστερα από σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι το Boeing παρέμεινε στον αέρα για περίπου τέσσερις ώρες μετά τη στιγμή που έδωσε το τελευταίο του στίγμα. 

Η είδηση αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που οι αρχές παραμένουν αβέβαιες ως προς το που να αναζητήσουν το αεροπλάνο το οποίο αγνοείται από το Σάββατο λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ. Η πληροφορία αυτή οδηγεί τις αμερικανικές αρχές στην εξέταση ενός νέου σεναρίου σχετικά με την εξαφάνιση του αεροσκάφους. 

Οι αξιωματούχοι της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν τώρα την πιθανότητα ένας από τους πιλότους ή κάποιος άλλος στο αεροσκάφος να το οδήγησε σε άγνωστη τοποθεσία, ή να το έριξε,  αφότου απενεργοποίησε σκόπιμα τους αναμεταδότες του στίγματός του για να αποφύγει τα ραντάρ, όπως αναφέρει μία από τις δύο πηγές που επικαλείται η εφημερίδα. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι Aμερικανοί αξιωματούχοι ενημερώθηκαν ότι οι αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση του αεροσκάφους εξετάζουν ως επικρατέστερο σενάριο το Boeing να άλλαξε κατεύθυνση «με στόχο να χρησιμοποιηθεί αργότερα για κάποιον άλλον λόγο». 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.