.«Πυρά» Κασιδιάρη

Παραληρηματικός λόγος του Ηλία Κασιδιάρη από το βήμα της Βουλής. Μιλώντας επί του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της ΕΛΑΣ ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε τη ΝΔ μήτρα της τρομοκρατίας, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ντίλερ του ΔΝΤ που απαντά σε νεοναζί ενώ υποστήριξε ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίζεται μόνο σε τεκτονικές στοές, συναγωγές και εβραικά λόμπι.

Επίσης ισχύρισθηκε ότι όποιος προσυπογράψει το κατάπτυστο, όπως το χαρακτήρισε, πόρισμα των δυο ανακριτριών για την άρση της ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής συμμετέχει στην απόπειρα κατάλυσης του Συντάγματος. Σχολιάζοντας τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα είπε ότι δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβεται τη δικαιοσύνη. 

Εν τω μεταξύ, με άρθρο του συγκεκριμένου νομοσχεδίου προβλέπεται ότι αστυνομικοί θα μπορούν να επεμβαίνουν σε συνεδρίασεις της Ολομέλειας της Βουλής για να επαναφέρουν την τάξη αφού προηγουμένως προσκληθούν από το Προεδρείο. Επιφυλάξεις ωστόσο για τη συγκεκριμένη διάταξη εκφράζει η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.