.«Παύλο κάνε κόμμα, ακόμα και ο Θεοδωράκης εμφανίζεται να παίρνει 5%»

Αφορμή για αρκετά σενάρια περί δημιουργίας κόμματος, έδωσε η έλευση της οικογένειας Γλύξμπουργκ πριν από λίγες ημέρες στη χώρα μας με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Παύλος, ένας ασυνήθιστος βασιλιάς», σε συνδυασμό με το μνημόσυνο από τα 50 χρόνια του θανάτου του στο Τατόι.

Η εμφάνιση της οικογενείας ήταν αρκετή για να δώσει δικαιώματα για κινητοποίηση και εικασίες από μερίδα φιλοβασιλικών, καθώς τα βλέμματα φάνηκε ότι τράβηξε η παρουσία του τέως πρίγκιπα Παύλου, εγγονού του τιμώμενου βασιλιά. Όσοι υποστηρικτές της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν στο Τατόι, δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να παροτρύνουν τους Γλύξμπουργκ να κάνουν κόμμα.

Χαρακτηριστική είναι η φράση ενός από αυτούς, ο οποίος ανέφερε: «Παύλο κάνε κόμμα, ακόμα και ο Θεοδωράκης εμφανίζεται να παίρνει 5%, εμείς δεν θα μπούμε στη Βουλή».

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι στη διάρκεια της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ, ο κόσμος που παραβρέθηκε ακολούθησε πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο, το οποίο περιλαμβάνει υποκλίσεις και χειροφιλήματα. Η εκδήλωση δεν είχε διαφημιστεί με σκοπό να παραμείνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με αποτέλεσμα κάποιοι να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι κρατήθηκαν μακριά από αυτήν.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.