.Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Β. Ελλάδα

Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν οι αγρότες στη Β. Ελλάδα, αφού δηλώνουν μη ικανοποιημένοι από τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τα φορολογικά τους. 

«Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις για την επιβίωσή μας» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο παραγωγός Χρήστος Καμπτσής από την Πέλλα, μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων, ενώ άλλοι καταγγέλλουν εμπαιγμό τους από τους αρμόδιους κυβερνητικούς θεσμούς.  

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών Κώστας Λιολιόπουλος (μέλος της Πρωτοβουλίας) αναγνώρισε ότι έχουν γίνει «βήματα" από πλευράς της κυβέρνησης, αλλά, όπως τόνισε, "ακόμα και με τις βελτιώσεις επί των μέτρων που ανακοινώθηκαν, ο αγροτικός κόσμος δεν θα επιβιώσει".

Οι αγρότες της Θεσσαλίας έχουν συγκαλέσει για αύριο πανελλαδική σύσκεψη αγροτοσυνδικαλιστών, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των μπλόκων, ενώ σήμερα στη Νίκαια αναμένεται να βρεθεί ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη Δευτέρα πρόκειται να γνωστοποιήσουν τη θέση τους οι Νέοι Αγρότες, με την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων να παίρνει συγκεκριμένη θέση.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.