.Π. Κουκουλόπουλος: Κεντρικό πρόβλημα η διαδικασία εξυγίανσης των τραπεζών

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει, αν χρειαστεί, να πάρει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε ειδικά αυτές οι δίκες που έχουν να κάνουν με τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος να ολοκληρωθούν γρήγορα» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρης Κουκουλόπουλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
  
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημειώνει με έμφαση ότι «οι θεσμοί στην Ελλάδα λειτουργούν και λειτουργούν με έναν τρόπο που όλο και περισσότερο είναι εναρμονισμένος με τις απαιτήσεις της κοινωνίας και των πολιτών».

«Η διαδικασία εξυγίανσης των τραπεζών είναι το κεντρικό οικονομικό και πολιτικό πρόβλημα της χώρας» τονίζει ο κ. Κουκουλόπουλος.
  
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ τονίζει επίσης ότι «το κεντρικό πρόβλημα της πραγματικής οικονομίας και το κεντρικό πολιτικό πρόβλημα της χώρας, είναι το πρόβλημα ρευστότητας. 

Η ρευστότητα δεν υπάρχει πουθενά και οι τράπεζες δεν μπορούν να ανοίξουν περπατησιά σε αυτό τον κρίσιμο τομέα όσο είναι κολλημένες από ανάλογες υποθέσεις, και δεν αναφέρομαι ποινικά. 

Είναι μεγάλα τα βαρίδια που έχουμε και πρέπει να βρεθεί τρόπος να αναδιαρθρωθούν υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και τώρα είναι η ώρα, γιατί τώρα οι τράπεζες όλες είναι σε ποσοστά πάνω από 85% σε χέρια του Δημοσίου».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.