.Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς οδήγησε την ΑΕΚ σε άνετη νίκη 4-2 επί της Κηφισιάς

Τη… μισή ΑΕΚ απ’ αυτή που περίμεναν είδαν οι φίλοι της στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Με κακό πρόσωπο και απίστευτες αμυντικές αδράνειες (τις οποίες διόρθωσαν στη συνέχεια οι αλλαγές του Δέλλα), η «Ένωση» τα βρήκε σκούρα στο πρώτο μέρος απ’ τη μαχητική Κηφισιά. 

Με την επιστροφή ωστόσο απ’ την ανάπαυλα σοβαρεύτηκε, έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και με τον Ιβάν Μπρέσεβιτς να την ξελασπώνει ξανά (δυο γκολ), έφτασε στο άνετο τελικά 4-2. 

Εξαιρετικός -πέραν του Κροάτη- και ο Πλατέλλας που δεν σκόραρε μεν, αλλά είχε δυο ασίστ από εκτελέσεις φάουλ (στα γκολ των Τσούπρου και Τσουκαλά). 

Πώς έπαιξε 

Εκπλήξεις επεφύλαξε η ενδεκάδα που παρέταξε ο Τραϊανός Δέλλας -βάσει των όσων είχε δείξει στις προπονήσεις. Ο «Κολοσσός» άφησε στον πάγκο τον Ανάκογλου, αλλά διατήρησε στα χαφ τον Γεωργέα και ξεκίνησε τον Τσουκαλά δεξιά. Διατηρώντας βασικό λοιπόν και τον Γροντή, το 4-2-3-1 διαμορφώθηκε ως εξής: 

Κάτω από τα δοκάρια ο Βούρας και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Πεταυράκης, Σταθάκης, Τσούπρος και Τσουκαλάς. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Γεωργέας-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Γροντής (αριστερά), Ντακόλ (επιτελικός), Πλατέλλας (δεξιά) και προωθημένος ήταν ο Μπρέσεβιτς.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.