.Μ. Ψωμιάδης: Είκοσι λεπτά από τη Θεσσαλονίκη ήμουν

«Σε ένα προάστιο έξω από το Κιλκίς πήγα... Είκοσι λεπτά από την Θεσσαλονίκη... για να ξανάρθω» είπε ο Μάκης Ψωμιάδης σχετικά με τη φυγή του στα Σκόπια, κατά την απολογία του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για σκέλος της υπόθεσης των αποκαλούμενων «στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου».

 Ο μέχρι πρότινος «παράγοντας του ποδοσφαίρου», που κατηγορείται, μεταξύ άλλων για εκβίαση, εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και παράνομο στοιχηματισμό, αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι η φυγοδικία του στα Σκόπια, την περίοδο που διενεργούνταν η ανάκριση για την υπόθεση, ήταν λάθος του.

 Όπως είπε, «ένιωσα την ανθρωποφαγία και δέχθηκα τις συμβουλές λάθος ατόμου». Πλην, όμως, όπως συμπλήρωσε «πήγα 20 λεπτά μακριά από την Θεσσαλονίκη για να ξαναέρθω.. Σε ένα προάστιο  έξω από το Κιλκίς πήγα? Δεν πήγα να κρυφτώ. Ποτέ δεν κρύφτηκα από την Δικαιοσύνη».  

 Ο κατηγορούμενος χαρακτήρισε τον εαυτό του ως «έμπειρο και καθαρό παράγοντα» που τον σέβονταν όλοι και, όπως είπε, εξαιτίας αυτών έκανε απλώς τον «άτυπο σύμβουλο του γιου μου Σταύρου για την ΠΑΕ Καβάλας» και σκόπιμα άφηνε να θεωρούν ότι έχει σχέση με την ΠΑΕ, «για να μην κάνουν κακό στον Σταύρο».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.