.ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΥΡΩΠΗ''...

Την ανάγκη ενός σοσιαλδημοκράτη πολιτικού στην ηγεσία της Κομισιόν επισήμανε με μήνυμά του στο Twitter oΕυάγγελος Βενιζέλος,...
χαιρετίζοντας την υποψηφιότητα τουΜάρτιν Σουλτς για το θώκο που ανακοινώθηκε στις Βρυξέλλες από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (ΕΣΚ).

«Η Ευρώπη έχει ανάγκη να κάνει τη μεγάλη στροφή. Πληρώσαμε και πληρώνουμε πολύ ακριβά αυτή τη δεξιά Ευρώπη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφήνωντας σαφείς αιχμές για τα σκληρά μέτρα των συντηριτικών κυβερνήσεων. 
Παράλληλα όπως είπε ήρθε η ώρα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. «Οι ευρωπαϊκοί λαοί κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της Ευρώπης» τονίζει.

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτηρίζει στο πλαίσιο αυτό ως σημαντικό βήμα την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ΕΣΚ.

«Το ΠΑΣΟΚ στήριξε και στηρίζει την υποψηφιότητα του Μάρτιν Σουλτς. Eίμαστε βέβαιοι ότι θα επικυρωθεί ομόφωνα (σ.σ στο ΕΣΚ)» σημειώνει.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε, ο κ. Σουλτς δήλωσε ότι νιώθει «τιμή και ταπεινότητα για την εμπιστοσύνη και την στήριξη του ΕΣΚ», επισημαίνοντας ότι βλέπει το γεγονός αυτό ως την απαρχή μιας στενής συνεργασίας με όλα τα κόμματα - μέλη του ΕΣΚ και τους Ευρωπαίους ψηφοφόρους.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.