.Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Χ. Σβόμποντα

Την ανησυχία του για τον «ανερχόμενο νεοναζιστικό εξτρεμισμό και τη βία στην Ελλάδα, που οδήγησαν στη δολοφονία του Παύλου Φύσα από μέλη της Χρυσής Αυγής», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χάνες Σβόμποντα, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες.  

Ο Χ. Σβόμποντα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την «κατάλληλη και ισχυρή απάντηση» της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας ότι «πρέπει να διασφαλιστεί ότι στο μέλλον θα διατηρηθεί το ίδιο επίπεδο ελέγχου». 

«Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Τσίπρα ότι οι νεοναζί εξτρεμιστές και η βία, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, μπορεί να καταπολεμηθούν μόνο με την ενότητα όλων των δημοκρατικών δυνάμεων», ανέφερε ο Χάνες Σβόμποντα σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στην ίδια ανακοίνωση, ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών χαρακτηρίζει την οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελλάδα «απαράδεκτη και μη βιώσιμη», υπογραμμίζοντας το υψηλό ποσοστό ανεργίας στους νέους, που ξεπερνά το 60%.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.