.Ανακοίνωση του Δημάρχου Ζωγράφου Κωνσταντίνου Καλλίρη για τις πανελλαδικές

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε κάθε νέα και νέο Ζωγραφιώτη που κέρδισε το εισιτήριο για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Η επιτυχία σας στις πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί επιστέγασμα μιας προσπάθειας χρόνων και μας δίνει χαρά και υπερηφάνεια.  

Πάνω από όλα όμως, συγχαρητήρια αξίζουν στις οικογένειές σας που στάθηκαν δίπλα σας και μοιράστηκαν τις αγωνίες σας σε αυτό το δύσκολο αγώνα.  Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές σας που συνέβαλαν από την μεριά τους στην επίτευξη του προσωπικού σας ονείρου.

Θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους δεν πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η μάχη που πέρασε είναι μια μόνο από τις πολλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στη διάρκεια της ζωή σας. Ο μόνος αγώνας που είναι χαμένος είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι, στο τέλος οι προσπάθειές σας και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε πάντα υγεία και επιτυχίες στη ζωή σας, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη τόσο σε εσάς όσο και στις οικογένειές σας .

  Κωνσταντίνος Καλλίρης
                                                                                                                                  Δήμαρχος Ζωγράφου
                                                                                                                      

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.