.Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση μετά τη δύση

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές υψηλού κινδύνου από τη δύση του ηλίου μέχρι τα ξημερώματα, και συνεχείς περιπολίες της αστυνομίας στα δάση, προανήγγειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μετά από ευρεία σύσκεψη. Όπως πρόσθεσε εξετάζεται και το μέτρο της πλήρους απαγόρευσης καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου. 
«Οι μισές πυρκαγιές οφείλονται σε εμπρησμό, άλλοτε από εγκληματική αμέλεια και άλλοτε κάτω από αδιευκρίνιστες ή και ύποπτες συνθήκες», τόνισε ο κύριος Δένδιας.
Εν τω μεταξύ, σε ύφεση βρίσκεται το πύρινο μέτωπο μεταξύ Βαρυμπόμπης και Θρακομακεδόνων στους πρόποδες της Πάρνηθας. Ισχυρές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή αφού οι ισχυροί άνεμοι απειλούν να αναζωπυρώσουν τις φλόγες ανά πάσα στιγμή. 
Τουλάχιστον δέκα σπίτια και αρκετές δεκάδες αυτοκίνητα φαίνεται να έχουν υποστεί ζημιές, ενώ μεγάλη είναι και η οικολογική καταστροφή.
Την άποψη ότι «η επανάληψη κάθε χρόνο, σε συχνότητα και ένταση, των δασικών πυρκαγιών στην Αττική, δείχνει ξεκάθαρα πλέον ότι στοχεύουν στη οικοπεδοποίησή της» εξέφρασε ο Βαγγέλης Αποστόλου, βουλευτής Εύβοιας και συντονιστής θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.