.Προκαλεί και πάλι η Χ.Α.

Κλειστή -με απόφαση της τροχαίας- η Δηλιγιάννη από το ύψος της οδού Ανδρομάχης, στο ρεύμα προς πλατεία Αττικής, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η διανομή ρατσιστικού συσσιτίου της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία του κόμματος, αντί της πλατείας Αττικής.
Πριν από λίγο ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασσιδιάρης απαγόρευσε στις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών να τραβούν κοντινά πλάνα στα πρόσωπα των πολιτών και είπε ότι αυτό θα γίνεται με κάμερες του κόμματος.
 Είχε προηγηθεί η απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, σύμφωνα με την οποία, δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφάλειας ως τα μεσάνυχτα οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στους δρόμους γύρω από τη συγκεκριμένη πλατεία. 
Για την άμεση αντίδραση της πολιτείας είχε προϊδεάσει με σκληρή δήλωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, τονίζοντας ότι «ανήμερα της συμπλήρωσης 39 ετών από την αποκατάσταση της δημοκρατίας, οι φιλέσπλαχνοι νεοναζί θα κληθούν να εξαντλήσουν αλλού τον φιλανθρωπικό τους οίστρο».
Μέσω του Αθήνα 9.84, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης δήλωσε πως «η πείνα δεν έχει διαβατήριο» και χαρακτήρισε πολιτικά απαράδεκτη τη διαμονή τροφίμων μόνο σε Έλληνες, γιατί προάγει έμπρακτα - όπως είπε - το ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Ο δήμαρχος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση και στο θέμα της νομιμότητας σημειώνοντας πως οι άνθρωποι αυτοί επιμένουν να μην ζητούν άδεια από το δήμο.
Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ

Ενέργεια που τιμά την τοπική αυτοδιοίκηση, χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την απόφαση του Δήμου Αθηναίων να μην επιτρέψει τη διενέργεια εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής.
«Η Χρυσή Αυγή είναι επικίνδυνη για τη δημόσια τάξη και για την ασφάλεια των πολιτών. Επιλέγει την ημέρα που θυμόμαστε την αποκατάσταση της δημοκρατίας για να στείλει το δικό της φιλοχουντικό μήνυμα», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 

ΔΗΜΑΡ για συσσίτιο Χρυσής Αυγής

«Τα συσσίτια μίσους δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά», αναφέρει η Δημοκρατική Αριστερά, σχετικά με το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής. 

«Οι προκλήσεις της ξεπερνούν κάθε όριο, καθώς σε καθημερινή βάση το ναζιστικό μόρφωμα με τις πράξεις του και τη ρητορική του καλλιεργεί το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία», τονίζει η Δημοκρατική Αριστερά και  εκφράζει την ικανοποίησή της για την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων να μην επιτρέψει την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.