.ΔΝΤ: Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά

Η περίπτωση της Ελλάδας ήταν μοναδική, δεν υπήρχε προηγούμενο, έπρεπε να υπάρξει άμεση αντίδραση και διαχείριση του προβλήματος για να προλάβουμε μετάδοση της κρίσης σε άλλες χώρες, υποστήριξε σήμερα ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία του Ταμείου στην Ουάσιγκτον.

 Με αφορμή την έκθεση του ΔΝΤ, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ο εκπρόσωπος του Ταμείου ρωτήθηκε τόσο για τις σημερινές επικρίσεις που δέχθηκε το Ταμείο από ευρωπαϊκούς κύκλους, όσο και για τις επιπτώσεις των λανθασμένων εκτιμήσεων. «Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε ότι κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει διαφορετικά», δήλωσε ο κ. Ράις για το ελληνικό πρόγραμμα.

 Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι η αξιολόγηση (στην οποία περιλαμβάνονται οι επισημάνσεις για λανθασμένους υπολογισμούς) αφορά το πρώτο ελληνικό πρόγραμμα, τονίζοντας ότι το τωρινό πρόγραμμα προχωρεί κανονικά και η Ελλάδα έχει καταφέρει "σημαντική πρόοδο", ενώ επικεντρώθηκε στην αναγκαιότητα για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και την τήρηση των συμφωνηθέντων. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.