.Ιω. Στουρνάρας: Απαραίτητη η πολιτική σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων

Το μήνυμα ότι η χώρα έχει την ικανότητα να πετύχει τους δημοσιονομικούς στόχους και το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα, έδωσε, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας ότι η ευόδωση των στόχων εξαρτάται από τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων. Ο κ. Στουρνάρας πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε σύγχυση και επιδίδεται σε λαϊκίστικα επιχειρήματα χωρίς να αρθρώνει πρόταση.

«Έχουμε θετικές ενδείξεις ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και υπάρχουν υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, ανεξάρτητοι βουλευτές, οι οποίοι έχουν το θάρρος της γνώμης και μας βοηθάνε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις έδειξαν ότι η οικονομική βελτίωση εξαρτάται άμεσα από την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας. «Η πολιτική σταθερότητα αποτελεί την πιο σοβαρή παράμετρο για την προσέλκυση επενδύσεων και για την ευόδωση του μεταρρυθμιστικού μας έργου» επεσήμανε και απηύθυνε κάλεσμα συναίνεσης με στόχο να επιτύχει η χώρα. 

«Η χώρα μας έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί και θα ανταποκριθεί, τόσο στους δημοσιονομικούς στόχους που έχουν τεθεί, όσο και στο πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων. Για την ευόδωση των προσπαθειών θα απαιτηθεί η μέγιστη δυνατή συναίνεση που αφορά, τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στη Βουλή» σημείωσε. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.