.Νεκρός ο συλληφθείς ύποπτος για τις επιθέσεις στον Μαραθώνιο


Δυνάμεις της ομοσπονδιακής, της τοπικής αστυνομίας και το FBI συνεχίζουν την επιχείρηση στα περίχωρα της Βοστώνης για τη σύλληψη του "υπόπτου Νο. 2" για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο της πόλης.
Η αστυνομία της Βοστώνης ανακοίνωσε ότι έχει διακοπεί η λειτουργία των μέσων μεταφοράς σε ολόκληρη την περιοχή του Κόλπου της Μασαχουσέτης.

Εξάλλου, η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Βοστώνης - της δυτικής περιφέρειας της Βοστώνης και έξι ακόμη κοντινών κοινοτήτων-  να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Ο πρώτος ύποπτος τραυματίσθηκε κατά την καταδίωξη από τις αστυνομικές δυνάμεις και ο θάνατός του διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο. Γιατρός του νοσοκομείου δήλωσε ότι ο ύποπτος έφερε πολλαπλά τραύματα από σφαίρες και πιθανώς και από έκρηξη.

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια της νύκτας για την πορεία των ερευνών και για την αστυνομική επιχείρηση, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Οι δύο ύποπτοι για τις βομβιστικές επιθέσεις στον Μαραθώνιο είναι αδέλφια ηλικίας 19 και 20 ετών, μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.Αξιωματούχοι των δυνάμεων της τάξης δήλωσαν προς το δίκτυο ότι οι δύο άνδρες, ο ένας από τους οποίους σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, είναι τσετσενικής καταγωγής και μόνιμοι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Ο ύποπτος που εξακολουθεί να διαφεύγει ονομάζεται Τζοχάρ Τσαρνάγεφ και είναι ηλικίας 19 ετών, σύμφωνα πάντα με το NBC News.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.