.Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν βγαίνει το πρόγραμμα


Σε λύση πακέτο για όλα τα ανοιχτά θέματα με την τρόικα πάει η συγκυβέρνηση, σύμφωνα με την εκτίμηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Μια λύση που καταργεί κάθε δυνατότητα διαπραγμάτευσης επιμέρους ζητημάτων αφού ακόμη και μια υποχώρηση της τρόικας σε ένα θέμα θα έχει ως αποτέλεσμα νέα μέτρα αντίστοιχης απόδοσης. 

Οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις Στουρνάρα μετά το τέλος της συνάντησης του με την τρόικα ότι «όλα είναι ανοιχτά δεν θα κλείσει τίποτε εάν δεν κλείσουν όλα», απλά επιβεβαιώνει ότι η συγκυβέρνηση, προφανώς μετά από απαίτηση της τρόικας, πάει σε συνολική λύση τύπου «ατζέντας» ελπίζοντας μόνο να μην της ζητηθούν και νέα μέτρα. 

Αλλά και αυτό, δυστυχώς για τη χώρα και τον ελληνικό λαό είναι εξαιρετικά αμφίβολο αφού όπως σημειώνουν στην Κουμουνδούρου με νόημα, «τα δύσκολα είναι μπροστά μας». 

Η κυβέρνηση, είναι αντιμέτωπη με δημοσιονομικό κενό ύψους άνω των 2,5 δισ. ευρώ (σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δανειστών), το οποίο με βάση τα συμφωνηθέντα πρέπει να καλυφθεί, ενώ και η κατάσταση στα Ταμεία, τα ελλείμματα των οποίων συνεχώς διογκώνονται λόγω της εκρηκτικής ανεργίας και των αυξημένων συνταξιοδοτήσεων, είναι εκτός ελέγχου. 

Και φυσικά, λένε στην Κουμουνδούρου, όλα αυτά «ξεμπροστιάζουν» και το «στημένο» επικοινωνιακό παιχνίδι των κυβερνώντων με δήθεν διαφωνίες, δήθεν κόκκινες γραμμές, δήθεν συναντήσεις γεμάτες ένταση, με τελικό αποτέλεσμα όπως πάντα την συμφωνία. 

Μια συμφωνία βέβαια που προαναγγέλλεται αφού όταν προσέρχεσαι στην όποια συνάντηση δηλώνοντας ότι σε κάθε περίπτωση στηρίζεις την Κυβέρνηση, τότε τι δυνατότητες ελιγμών έχεις; 

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα η ΔΗΜΑΡ είναι πολλαπλώς εκτεθειμένοι από τη στάση τους αυτή. Ενώ οι πανηγυρισμοί για την τελική απόφαση για το «χαράτσι» είναι πραγματικά για γέλια. 

Ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών και την μετονομασία του «χαρατσιού» σε ενιαίο φόρο ακινήτων, στο twitter έγραψε ότι «ο κόσμος πάντως χαράτσι θα το λέει». 

Κι όλα αυτά φυσικά πάντα υπό την αίρεση της τρόικας η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκρίνει τη μετονομασία του «χαρατσιού» και για την όποια ελάφρυνση προκύψει, αν προκύψει, θα ζητήσει νέο μέτρο αντίστοιχης απόδοσης. 

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, αποδεικνύουν αυτό που λέει διαρκώς ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει. Ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν της αντίστασης και των ενωτικών αγώνων του ελληνικού λαού. Είναι ο μόνος που μπορεί να τους σταματήσει, βάζοντας τέλος στην καταστροφή».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.