.Θύελλα αντιδράσεων στο ΠΑΣΟΚ για την επιστροφή των 4 διαγραφέντων


​Τι και αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος θέλει να σκέφτεται θετικά για το σημαντικότερο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, η απόφαση του για επιστροφή των τεσσάρων διαγραφθέντων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ μάλλον προκάλεσε κακό φενγκ- σούι στην Ιπποκράτους!
Γιατί μπορεί κάποιοι να γνώριζαν τις σκέψεις και τις προθέσεις του προέδρου, όμως για κάποιους άλλουςη απόφαση του Βενιζέλου να επανεντάξει στην ομάδα του κόμματος εκείνους που διέγραψε –Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Κουτσούκο, Μιχάλη Κασσή και Άντζελα Γκερέκου– άνοιξε και πάλι τον ασκό του Αιόλου.
Βράζουν οι βουλευτές, επισημαίνοντας πως το μόνο που τελικά έγινε είναι οι τέσσερις να «γίνουν μάγκες» καθώς «και δεν ψήφισαν το τελευταίο μνημόνιο και σήμερα δεν έχουν και συνέπειες».
Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter σχολίασε χαρακτηριστικά: «Επανέρχονται, αρκεί να μην αντιλαμβάνονται το ΠΑΣΟΚ ως εισαγωγαί - εξαγωγαί ΕΠΕ και να πειθαρχούν στις συλλογικές αποφάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».
Επίσης, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε ότι «κάποιοι που κάνουν για δεύτερη φορά τα ίδια σφάλματα ενδεχομένως δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιοι βουλευτές με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές».
Εν τω μεταξύ, με επιστολή  του στον Ε.Βενιζέλο, ο τελευταίος γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης, προειδοποιεί ότι εάν δεν υπάρξει μηχανισμός διασφάλισης, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νοθεία στις εκλογικές διαδικασίες του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ώρα ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κ.Σημίτης “γυρνά την πλάτη” στο κόμμα και ειδικά στον Ε.Βενιζέλο, αφού όπως αναφέραμε και νωρίτερα στο star.gr, ο κος Σημίτης απέρριψε την πρόταση του προέδρου να παρευρεθεί στο Συνέδριο.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.