.Τρεις κάλπες τη Πέμπτη


Τρεις διαδοχικές ψηφοφορίες για κάθε πρόταση με κάλπες αντίστοιχες με τον αριθμό των προσώπων που προτείνονται για την προανακριτική επιτροπή, δηλαδή 7 στο σύνολο, αποφάσισε να εισηγηθεί η Διάσκεψη των Προέδρων στην Ολομέλεια του σώματος που θα κληθεί τη Πέμπτη να αποφασίσει επί της διαδικασίας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στις δύο από τις 3 ψηφοφορίες, από τη ΝΔ διαρρέεται ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης των βουλευτών της, ενώ η ΔΗΜΑΡ θα αποφασίσει αύριο στις 9 το πρωί σε έκτακτη κοινοβουλευτική ομάδα τη στάση που θα τηρήσει στις δυο  ψηφοφορίες.
Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που επιμένει σε 4 κάλπες όσες δηλαδή και τα πρόσωπα, προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας  προς τον πρόεδρο της βουλής, Ευάγγελο Μειμαράκη λέγοντας ότι καταλύεται η κοινοβουλευτική διαδικασία και αίρεται η μυστικότητα της ψήφου.
Σύμφωνα με μια πρώτη συμφωνία μεταξύ των κομμάτων η συζήτηση αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 6 το απόγευμα, μιας και η διαδικασία των ψηφοφοριών εκτιμάται ότι θα κρατήσει περίπου 6 ώρες.  

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.