.Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εγγυητής της σταθερότητας


Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με βαριές εκφράσεις, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνεδρίαση της Γραμματείας της ΚΟΕΣ (Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου), αφιερώνοντας περίπου τον μισό χρόνο της ομιλίας του στην κριτική του προς την αξιωματική αντιπολίτευση.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες, στους οποίους χρειάζεται να κινηθεί η χώρα, αρχής γενομένης από το 2013, το οποίο χαρακτήρισε ως έτος της στροφής, του πρωτογενούς πλεονάσματος, της ανάσχεσης της ύφεσης, της αναστήλωσης της εμπιστοσύνης, της πραγματικής οικονομίας, των ιδιωτικοποιήσεων, των νέων ξένων επενδύσεων και της ανασυγκρότησης του τραπεζικού συστήματος προς όφελος των νοικοκυριών και της επιχειρηματικότητας. 

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «κάποιοι θέλουν να καθηλώσουν τη χώρα στη μιζέρια τους, καλλιεργούν ενσυνείδητα για μικροκομματικούς λόγους τον διχασμό, την πόλωση και την οξύτητα» και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ από την ίδια τη φύση του επένδυσε στο θάνατο της χώρας» σημειώνοντας ότι «ωστόσο έχασε δύο φορές».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.