.Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των επιβατών


Νέος γύρος ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό, καθώς 24ωρη απεργία και για αύριο, την έκτη κατά σειρά, ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι εργαζόμενοι στο μετρό. 
Στο χορό των κινητοποιήσεων και τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, οι εργαζόμενοι των οποίων θα πραγματοποιήσουν αύριο και την Πέμπτη στάσεις εργασίας, 11πμ με 4μμ αύριο και 11πμ με 5μμ την Πέμπτη. Επίσης αύριο 12.00 με 4μμ δεν θα κυκλοφορήσουν τραμ και ηλεκτρικός.
 Εν τω μεταξύ, παράνομες κρίθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση απαγορεύεται η συνέχιση τους.
Η διοίκηση των συγκοινωνιών σταθερής τροχιάς, καλεί όλους τους εργαζόμενους να σεβαστούν την νομιμότητα, να συναισθανθούν την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες, αλλά και τις επιπτώσεις στην οικονομική ζωή της πόλης και να επιστρέψουν στην εργασία τους.
Την ίδια ώρα, στα άκρα φαίνεται να οδηγείται η κόντρα των εργαζομένων στο μετρό, που εξήγγειλαν νέα 24ωρη απεργία και για αύριο με τον υπουργό Ανάπτυξης. 

«Για απεργίες μαϊμού, με την πλειοψηφία των εργαζομένων να  πληρώνονται ενώ απεργούν», έκανε λόγο ο κ. Χατζηδάκης , ενώ κατήγγειλε ότι οι εργαζόμενοι μετέρχονται διάφορες μεθόδους όπως η λήψη αδειών, υποστηρίζοντας ότι απεργεί η μειοψηφία και η πλειοψηφία πληρώνεται. 

Ο κ. Χατζηδάκης κατήγγειλε ότι οι εργαζόμενοι μετέρχονται διάφορες μεθόδους όπως η λήψη αδειών, υποστηρίζοντας ότι απεργεί η μειοψηφία και η πλειοψηφία πληρώνεται. Μάλιστα προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη και τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου αν κριθεί απαραίτητο.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.