.Γιούνκερ: Δριμύτατη κριτική στους Έλληνες, που φυγαδεύουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό


Δριμύτατη κριτική προς τους εκατομμυριούχους Έλληνες, που φυγαδεύουν τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό, εξαπέλυσε, σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μιλώντας στην επιτροπή Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 Συγκεκριμένα, ο κ. Γιούνκερ, αφού επισήμανε ότι στην Ελλάδα τα μέτρα επιβαρύνουν περισσότερο τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα δήλωσε τα εξής: «Ενθαρρύνω, με όλη μου τη δύναμη, τις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης να εμποδίσει τη φυγή κεφαλαίων προς το εξωτερικό.

 Προς το Λονδίνο και προς τη Φρανκφούρτη, τη στιγμή που οι Γερμανοί συμπεριφέρονται σα να μην υπάρχει τέτοιο ζήτημα, προς το Άμστερνταμ και το Λουξεμβούργο, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να συνεργαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βοηθήσουν την ελληνική κυβέρνηση να ξεσκεπάσει αυτή τη μη πατριωτική στάση ορισμένων εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων Ελλήνων. 

Δεν είμαστε εδώ για να εκμεταλλευτούμε τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται σε ορισμένα κράτη μέλη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.