.Κρίσιμες ώρες στο ΠΑΣΟΚ


Κρίσιμες ώρες στο ΠΑΣΟΚ, μετά την χθεσινή αναταραχή στην ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις αλλά και την έντονη συνεδρίαση της ΚΟ του Κινήματος, στην οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας.

O κ. Βενιζέλος σε δήλωση στην οποία προέβη με αφορμή όσα έλαβαν χώρα στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, αναφέρει ότι η απόφαση που πάρθηκε είναι καθαρή και οριστική. 

Ταυτόχρονα, ο κ. Βενιζέλος, με τη δήλωσή του κάνει σαφές ότι τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί για τις εσωκομματικές εξελίξεις θα ισχύσουν όπως έχουν σχεδιαστεί, κάτι που πρέπει να έχουν υπόψη τους όσοι σκέπτονται διαφορετικά, ή απεργάζονται τη διάλυση του Κινήματος.

Εξάλλου, σε δήλωσή της, εν όψει της ψηφοφορίας των νέων μέτρων, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά τονίζει: 
«Όλοι μας, βουλευτές, στελέχη και πολίτες, καλούμαστε να απαντήσουμε εάν θα δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην χώρα, αναλαμβάνοντας και πάλι μεγάλο κόστος ή αν θα επιλέξουμε την πορεία στο άγνωστο ή το παιχνίδι με τη φωτιά».

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα, ενώ ανεξαρτητοποιήθηκε και ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής.

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ έθεσε η πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή, ενώ η Αριστερή Πρωτοβουλία ζήτησε εκ νέου την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.