.Συλλαλητήριο σε εξέλιξη


Κλειστοί είναι αυτή την ώρα όλοι οι δρόμοι περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, λόγου του συλλαλητηρίου που πραγματοποιούν από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις νέες περικοπές. 
Κλειστοί παραμένουν και οι σταθμοί του Μετρό, Σύνταγμα και Ευαγγελισμός. Στο Σύνταγμα θα πορευτεί και το ΠΑΜΕ που ξεκίνησε πριν από λίγο πορεία από την Ομόνοια. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει για αύριο παναττική στάση εργασίας από τις 12.00 ως τις 15.00.
Τα σωματεία σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν «τις αστυνομικές απαγορεύσεις, την επίδειξη πυγμής, την αστυνομική βία, τις παρεμβάσεις των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και τις συλλήψεις απεργών και συνδικαλιστικών στελεχών, οι οποίες στοχεύουν να ακυρώσουν τα δημοκρατικά μας δικαιώματα».
Με εντολή της Αστυνομίας έχουν κλείσει από τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι νεοτέρας οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα και τον Ευαγγελισμό, καθώς και οι σταθμοί του τραμ Σύνταγμα και Ζάππειο.
Κλειστές αυτή την ώρα Σταδίου, Αμαλίας από Ξενοφώντος και Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη, λόγω του συλλαλητηρίου ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα.
Στα Προπύλαια, πραγματοποιείται συλλαλητήριο από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.