.Έσπασε η διεθνής απομόνωση της χώρας, εκτιμά η κυβέρνηση


Ιδιαίτερα θετικά αποτιμά η κυβέρνηση την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Άγγελας Μέρκελ.

H καγκελάριος, σύμφωνα με δηλώσεις της, αναγνώρισε οτι η Έλλάδα περνάει ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές και τα μέρα είναι πολύ σκληρά για τους πολίτες. 
Εξέφρασε την ελπίδα να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, προϋπόθεση όμως που θα κριθεί, όπως είπε, από την αξιολόγηση της τρόϊκας. 
Πρόσθεσε οτι έχουν ήδη γίνει πολλά θετικά βήματα στην Ελλάδα, επεσήμανε επίσης την ανάγκη να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη. Διαβεβαίωσε οτι η Γερμανία θα στηρίξει οτι είναι αναγκαίο, για να πάρει η Ελλάδα χρήματα από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μείωση του ελλείμματος σε σχέση με το 2009.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δήλωσε ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις υποχρεώσεις της και θα ξεπεράσει την κρίση, υπό την προϋπόθεση να βγούμε από την ύφεση και την ανεργία, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό προϋποθέτει ότι η χώρα μας θα παραμείνει στο ευρώ και θα εφαρμόσει τις διαρθρωτικές αλλαγές. 

Ο πρωθυπουργός κατέληξε λέγοντας ότι "σπάμε την διεθνή απομόνωση που υπήρχε λόγω και δικών μας λαθών. Η προσπάθεια είναι συνεχής πέρα και πάνω από τα χρονοδιαγράμματα. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει".

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.