.Δύο νεκροί έξω από το Empire State Building


Ένας πρώην υπάλληλος εταιρείας σχεδίασης γυναικείων ρούχων ήταν ο δράστης που άνοιξε πυρ έξω από το Έμπαϊρ Στέιτ Μπίλντινγκ στο κέντρο της Νέας Υόρκης, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων οκτώ. Νεκρός είναι και δράστης, ο 53χρονος Τζέφρι Τζόνσον, ο οποίος εργαζόταν στην εταιρεία Hazan Import Corp. 
κοντά στο Έμπαϊρ Στέιτ, σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται αστυνομική πηγή. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο κανάλι Fox 5 News ότι ο δράστης πυροβολούσε αδιακρίτως.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν την πρωινή ώρα αιχμής γύρω στις 9 π.μ. (4 μ.μ. ώρα Ελλάδας) στο πεζοδρόμιο της Πέμπτης Λεωφόρου έξω από το κτήριο-ορόσημο του Μανχάταν.
Το περιστατικό σημειώθηκε στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου έξω από ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης.
Δύο ακόμα περιστατικά μαζικών πυροβολισμών συνέβησαν φέτος το καλοκαίρι στις ΗΠΑ. Στις 20 Ιουλίου, ο Τζέιμς Χολμς άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο που παιζόταν η τελευταία ταινία του «Μπάτμαν» στο Κολοράντο, σκοτώνοντας 12 άτομα και τραυματίζοντας 58.
Στις 5 Αυγούστου ένοπλος σκότωσε έξι ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους τρεις σε ναό Σιχ έξω από το Μιλγουόκι, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.