.Αλέξη, πρόσεχε μην κάψεις το... αριστερόμετρο!

«Αν η συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση είναι μια συμφωνία που μπορεί να τη διαχειριστεί ιδεολογικά ο Τσίπρας, τότε μπορεί να τη διαχειριστεί ο κάθε βουλευτής. Κανείς δεν είναι περισσότερο ευαίσθητος ή περισσότερο αριστερός από τον πρωθυπουργό».
Αυτή είναι αγαπητοί κύριοι και κυρίες η απάντηση που έδωσε ανεπίσημα η κυβέρνηση στον Πάνο Σκουρλέτη για την υπόθεση της ΔΕΗ και τις αντιρρήσεις που έχει.
Προφανώς δεν θα ασχοληθούμε με το γεγονός ότι η συμφωνία έχει υπογραφεί και μένει το «αμπαλάζ» και το «μασάζ» σε βουλευτές και «πελατάκια» - συνδικαλιστές. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η χρήση λέξεων όπως «περισσότερο αριστερός» και «περισσότερο πρωθυπουργός» που χρησιμοποιεί το Μαξίμου.
Ευτυχώς λοιπόν που ο Τσίπρας είναι το αριστερόμετρο και το ευαισθητόμετρο που από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιούμε για να κάνουμε... μετρήσεις. Διότι ο πρωθυπουργός το χρησιμοποιεί αρκετές φορές, όταν τον στριμώχνουν οι βουλευτές του ή όταν θέλει να μιλήσει στο αριστερό του ακροατήριο.
Κι όπως γράφτηκε σε μια ανάλυση, όταν θα θέλουμε να χαρακτηρίσουμε κάποιον ευαίσθητο, φιλολαϊκό ή αριστερό (επομένως εκ των πραγμάτων και τίμιο, ηθικό και άλλες τέτοιες μπούρδες) θα λέμε «αυτός είναι ένας... Τσίπρας ολόκληρος» ή θα λέμε «μισός κι ένα τρίτο Τσίπρας».
Αλλά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η απάντηση του Μαξίμου στον Σκουρλέτη. Το να ξεπουλάς τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια και στη συνέχεια να δηλώσεις «αριστερός», είναι τρομερή εξέλιξη.
Το να κόβεις τις συντάξεις του κοσμάκη και στη συνέχεια να τσακώνεσαι για τα φουγάρα της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, είναι «ευαισθησία».
Το να ξεπουλάς την Αριστερά που δήθεν ανήκεις, να ξεπουλάς έναν λαό που σε πίστεψε και ταυτόχρονα να χαϊδεύεις τα γαρίφαλα του Μπελογιάννη στο σπίτι του, είναι η υπέρτατη υποκρισία. Είναι η απόλυτη γελοιότητα, η ξεφτίλα αυτών των ανθρώπων που πρόδωσαν τη χώρα τους και τολμούν να μιλούν και να μας κουνάνε το χέρι.

Στα παλιά μας τα παπούτσια το αριστερόμετρό σας κύριε Τσίπρα. Υπάρχουν δεξιοί, κεντρώοι ή ανένταχτοι που έχουν προσφέρει στην πατρίδα τους όσα θα προσφέρετε εσείς σε 1.000 χρόνια. Αλλά ούτε και τότε αφού η ιστορία θα γράψει ότι είστε ένας από τους μεγαλύτερους καταστροφείς της χώρας.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.