.μπαχαλάκηδες οργανώνονται για να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα;


Δεν είναι η πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική ιστορία να κάνουν κουμάντο στη χώρα οι μπαχαλάκηδες. Και πάλι καλά να λέμε που σήμερα κάποιοι από αυτούς… έχουν διοριστεί στην κρατική μηχανή από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως, τον τελευταίο καιρό παίζεται πολύ άσχημο παιχνίδι το οποίο βολεύει τους πάντες. Και την κυβέρνηση να δημιουργείται η αίσθηση του τρόμου και του χουλιγκανισμού, και τους αντιεξουσιαστές που έχουν γίνει πιο ισχυροί από ποτέ.
Πότε με πρόσχημα συγκέντρωση Χρυσαυγιτών, πότε λόγω της αντίθεσής τους στο πολιτικό σύστημα, πότε γιατί δεν τους αρέσει ένας καθηγητής και πότε γιατί βλέπουν αστυνομικούς και παθαίνουν κάτι, δημιουργούν συνεχόμενα επεισόδια επιβάλλοντας το νόμο του χάους. Κάθε Παρασκευή στα Εξάρχεια καίγονται αυτοκίνητα, γίνονται μεγάλες καταστροφές και το Πολυτεχνείο γίνεται ορμητήριο μπαχαλάκηδων με πρόσχημα κάποιο πάρτι.
Σε όσες συγκεντρώσεις οργανώνονται (όχι πολλές διότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να σταματήσει τους… αγανακτισμένους) εμφανίζονται και οι αντιεξουσιαστές να κάνουν επεισόδια. Ο Ρουβίκωνας έχει γίνει πιο γνωστός κι από τους… Ανεξάρτητους Έλληνες και μένει μόνο να κάνει κόμμα και να μπει στη Βουλή.
Και την ίδια στιγμή Οι Πυρήνες της Φωτιάς δρουν ανενόχλητοι, στρατολογούν νεαρούς πυρήνες, στέλνουν πακέτα – βόμβες στην Ευρώπη κι ετοιμάζονται για τη δική τους… Νέμεση. Χτύπημα σε μεγάλο στόχο, οικονομικό ή πολιτικό ή ακόμη και σε μέλος της τρόικας, όπως λένε στην Αστυνομία.
Όσο για την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Αταξίας; Ο Τόσκας τα βλέπει όλα ρόδινα, δεν βλέπει το λόγο που πρέπει να αλλάξει την κατάσταση, βγαίνει και κάνει παντού δηλώσεις ότι όλα είναι καλά και κατηγορεί όλους τους άλλους για το χάλι της χώρας. Η ανασφάλεια επανήλθε στην Αθήνα και κάποιοι φοβούνται ότι αναζητούν οι μπαχαλάκηδες μια αφορμή για να… κάψουν την πρωτεύουσα. Μια μεγάλη διαδήλωση, ένα ξαφνικό γεγονός, μια σπίθα για να ανάψει η φωτιά.
Με την κοινωνία στα κάγκελα δεν θέλει και πολύ για να πάρουν μπροστά οι βάνδαλοι, σαν κι αυτούς που το 2008 διέλυσαν την Αθήνα.
Το πρόβλημα είναι ότι όχι μόνο η χώρα δεν έχει βάλει μυαλό, αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο. Όχι μόνο δεν σταμάτησε το χάος αλλά αντίθετα ενισχύεται με νέες στρατολογήσεις και με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.

Κι όταν, όπως λένε οι φήμες, υπουργός της κυβέρνησης λέει ότι θα πάνε σε εκλογές και η επόμενη κυβέρνηση θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους να πετροβολά, καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι πάει από το κακό στο χειρότερο. Τώρα που χρειάζεται η χώρα μια σχετική ηρεμία, αντιεξουσιαστές αλλά και… μπαχαλάκηδες εντός της «αριστεράς» ετοιμάζονται για νέο γύρο. Για να δούμε. Θα οργανωθούν όλοι μαζί για να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα; Άλλωστε δε φημίζονται για την πατριωτική τους διάθεση.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.