.Ντελάληδες... των παράνομων στοιχηματζίδικων;

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη Βουλή. Σαν να υπάρχει μια σύμπνοια διακομματικής φύσεως γύρω από τον τζόγο. Από το αν θα προχωρήσει το σχέδιο του ΟΠΑΠ για τα VLT’s που «σέρνεται» εδώ και χρόνια αν και θα μπορούσε να φέρει εκατομμύρια ευρώ στα κρατικά ταμεία, γιατί τώρα πάει να ξεμπλοκάρει το έργο κ.λπ.
Ερωτήσεις βουλευτών της ΝΔ και εσχάτως του Λοβέρδου του ΠΑΣΟΚ που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι θέλει να βάλει σε όλη την Ελλάδα παιχνιδομηχανές. Προφανώς ο Λοβέρδος, η Κεφαλογιάννη, ο Τραγάκης και όσοι φέρνουν το θέμα στη Βουλή βολεύονται με το να γίνονται απίστευτοι τζίροι στο διαδικτυακό στοίχημα, με ιστοσελίδες παράνομες ή στην καλύτερη περίπτωση με εταιρείες που έχουν έδρα στη Μάλτα και αλλού.
Προφανώς κάποιοι βολεύονται να μην υπάρξει τάξη στο χώρο αυτό, να πλουτίζουν συγκεκριμένοι betατζήδες αντί να μπουν κανόνες στο παιχνίδι. Πολύ περίεργες οι συντονισμένες κινήσεις που γίνονται. Λες και κάποιος συντονίζει το παιχνίδι και χρησιμοποιεί βουλευτές σαν μαριονέτες. Λες και γίνεται ένα παρασκηνιακό νταραβέρι με σκοπό μόνο να μην πειραχτεί ο θησαυρός που απολαμβάνουν ορισμένοι «padron» που κρύβονται στη σκιά.

Θα έχει ενδιαφέρον, πάντως, να δούμε αν κι αυτή τη φορά κάποιοι που υποτίθεται ότι υπηρετούν το συμφέρον του Δημοσίου θα καταφέρουν να βάλουν εμπόδια προς όφελος των παράνομων στοιχηματζίδικων που με έναν υπολογιστή παίζεις όσα θες και τα κέρδη πάνε στο εξωτερικό χωρίς η Ελλάδα να παίρνει φόρους.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.