.Κωλόχαρτα... Βενεζουέλας


Δεν μπορεί, αυτοί που μας κυβερνούν είτε είναι παντελώς ηλίθιοι είτε μας τρολάρουν. Δεν εξηγούνται όλα όσα κάνουν και όλα όσα λένε. Η αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου για τον δικηγόρο των off shore που βρίσκεται και στα Panama Papers είναι γνωστή. Μπαινόβγαινε στο Μαξίμου για να προτείνει όπως ο ίδιος λέει επενδύσεις.

Σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος αποκάλυψε ότι ο Αρτέμιος Αρτεμίου πήγε μαζί με τον Νίκο Παππά και ταξίδι στη Βενεζουέλα του Μαδούρο. Και τι πιστεύετε ότι απάντησε ο υπουργός Επικρατείας; Διαβάστε για να καταλάβετε σε ποια χώρα ζούμε.

«Πρόκειται για μια προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις. Όντως έγινε αυτό ταξίδι, συνοδεία και άλλων ατόμων, καθώς υπήρχε μια διερεύνηση αν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μπορούσε να επισκεφθεί τη χώρα. Και εξετάστηκε η αγορά προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό.

Κανείς καταλαβαίνει ότι δεν είναι τυχαία αυτή η στοχοποίηση αυτή τη στιγμή. Είναι αποτυχημένη προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας. Όποιος αφήνει τέτοια υπονοούμενα, καλά θα κάνει να σκεφτεί γιατί οι βουλευτές της ΝΔ έτρεχαν πανικόβλητοι όταν πέρασε η διάταξη για μη εμπλοκή πολιτικών προσώπων σε εταιρείες εξωτερικού» ανέφερε ο κ. Παππάς.

Δηλαδή ο κ. Παππάς ομολογεί ότι πήγε με τον εν λόγω δικηγόρο για να διερευνηθεί αν η Ελλάδα μπορεί να αγοράσει προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας. Ποια σούπερ μάρκετ; Αυτά που δεν έχουν όχι μόνο γάλα αλλά ούτε και χαρτί τουαλέτας και θα αγόραζε η κυβέρνηση του Τσίπρα και του Παππά από τον Μαδούρο;

Αν δεν ήταν τόσο εξωφρενικό θα έλεγε κανείς ότι είναι γελοίο και μας κάνει να τους βλέπουμε και να γελάμε μαζί τους. Όμως, είναι πολύ πιο σοβαρά τα πράγματα. Ο Παππάς, με εντολή του Τσίπρα ήθελε να κάνει την Ελλάδα... Βενεζουέλα. Έλεος. Τι θα αγόραζε ο Παππάς από τα άδεια σούπερ μάρκετ; Τα... ράφια;

Που έχουν καταντήσει την Ελλάδα. Να κάνουμε διμερείς επαφές με τον Μαδούρο και μετά το πετρέλαιο που θα μας έδινε ο Τσάβες να αγοράζαμε και κωλόχαρτα Βενεζουέλας.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.