.Εισαγγελέας για τις υβριστικές αναρτήσεις σε βάρος του Β. Γιακουμάκη - Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για τον θάνατο του σπουδαστή

Ο ιατροδικαστής Θ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος διενεργεί τη νεκροψία - νεκροτομή στον άτυχο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, δήλωσε χθες ότι βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων για κάποια εργαστηριακά ευρήματα και μετά θα γίνουν κάποιες ανακοινώσεις σχετικά με την αιτία θανάτου του νεαρού.

Η σορός του σπουδαστή βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, σε περιοχή που απέχει περίπου 800 μέτρα από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Σήμερα, υπήρξε κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για σειρά διαδικτυακών αναρτήσεων από χθες, οι οποίες προσέβαλαν τη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά των διαχειριστών ιστοσελίδας, στην οποία αναρτήθηκαν υβριστικά σχόλια για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας, Ηλία Ζαγοραίου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για «δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους μέσω διαδικτύου» από κοινού και κατ' εξακολούθηση, σε βάρος των διαχειριστών της επίμαχης ιστοσελίδας.

Ο εισαγγελέας διαβίβασε τη δικογραφία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την εντολή να εντοπίσει τους δράστες.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.